Web Analytics Made Easy - Statcounter

خادم فرهنگ رضوی گفت: چنانچه شاعر و مداح در انتخاب شعر خود دقت کند می تواند تاثیر به سزایی در ترویج فرهنگ و سیره رضوی داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری برنا از مشهد، سید جعفر ماهرخسار  با اشاره به حضور خود در کسوت مداحی اهل بیت(ع) از دوران قبل از انقلاب تاکنون در حرم مطهر رضوی اظهار کرد: در مدرسه «دودر» پس از فراگیری دروس عربی اولین مداحی خود را در حضور جمعی از زائران در سالروز سعادت امام زمان(عج) اجرا کردم و پس از آن با وجود خفقان در دوران رژیم شاهنشاهی در حرم مطهر رضوی مداحی خود را با حضور اندکی از مداحان آغاز کردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به کرامات جضرت رضا(ع) در لحظه لحظه زندگی خود اشاره کرد و افزود: امام رضا(ع) نیازی به مجالس مداحی ما ندارد بلکه این ما هستیم که در فضای خدمت به امام رئوف (ع) محتاج عنایت ویژه ایشان هستیم.

خادم و مداح حرم مطهر رضوی، مداحی در مضجع شریف حضرت رضا(ع) را با دیگر محافل متفاوت خواند و افزود: از آنجایی که صاحب این محفل امام رضا(ع) لذا مداح در چنین محفلی سعی دارد اشعاری که به کار می برد و نوع خوانشش، در شان امام (ع) باشد.  

وی در توصیه خود به مداحان نسل جدید تاکید کرد: بایستی مداحان جوان اشعار خوب، با ارزش و سازنده استفاده کنند و سطح مطالعه تاریخی خود را بالا ببرند تا در هنگام مداحی بین مستعمین  شور و شعور ایجاد کنند.

ماهرخسار با بیان اینکه مداحی و خادمی حضرت رضا(ع) به یکدیگر گره خورده است، اظهار کرد: مداح باید خود را در فضای خدمت به ائمه اطهار (ع) ببیند و با خواندن اشعاری در شان، ارادت خود را به آنان نشان دهد.

وی  ابراز کرد: برای من موجب افتخار است که عمرم را با مداحی در حرم رضوی صرف خدمت به امام رضا(ع) کرده ام و در این چند سال کرامات زیادی در زندگی خود دیدم.

این خادم فرهنگ رضوی در پایان خاطرنشان کرد: چنانچه شاعر در انتخاب شعر خود دقت کند می تواند تاثیر به سزایی در ترویج فرهنگ و سیره رضوی داشته باشد.

شایان ذکر است سید جعفر ماهرخسار سال 1398 از سوی بنیاد بین المللی امام رضا علیه السلام به عنوان خادم برگزیده فرهنگ رضوی معرفی شده بود.

انتهای پیام/

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آستان قدس رضوی دهه کرامت ماه رخسار امام رضا ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۶۹۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران

به گزارش خبرنگار مهر، محسن روحی، صبح یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه طرح انتخاب و معرفی پایتخت کتاب ایران با هدف توسعه عدالت فرهنگی و ترویج کتابخوانی در سطح کشور برگزار می‌شود گفت: طرح انتخاب و معرفی پایتخت کتاب ایران از برنامه‌های ترویجی معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با موضوع فرهنگ کتاب و کتابخوانی است که با هدف توسعه عدالت فرهنگی و ترویج کتابخوانی در سطح کشور برگزار می‌شود.

وی افزود: برنامه‌های هر شهر که در زمینه ترویج کتابخوانی با همکاری دستگاه‌ها و نهادهای دولتی و غیردولتی تدوین و با امضای شهردار، فرماندار و رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ارائه شود، قابلیت شرکت در طرح پایتخت کتاب ایران را دارد.

روحی، اهداف این برنامه را کمک برای دستیابی به توسعه پایدار و عدالت فرهنگی، تقویت و انسجام‌بخشی به توسعه فعالیت‌های اجتماعی محور فرهنگی در شهرها با محوریت کتاب و کتابخوانی، کشف، جذب، ساماندهی و بهره‌گیری از امکانات و ظرفیت‌های مادی و معنوی برای ترویج کتابخوانی، تقویت برنامه‌ریزی و نگاه به آینده و حمایت از فعالیت‌های داوطلبانه مشارکتی و جهادی در حوزه ترویج کتابخوانی عنوان کرد.

وی افزود: تناسب فعالیت‌ها با آئین‌های بومی و ارزش‌های دینی و ملی، طراحی برنامه‌ها به طور ویژه برای پایتخت کتاب ایران، تأثیر پایدار در ارتقای سطح فرهنگ کتابخوانی، مشارکت مردمی و پشتیبانی شرکت‌های تجاری و دستگاه‌های اجرایی، نوآوری در محتوا و شیوه اجرا و استفاده از فضای مجازی از ویژگی‌های کلی برنامه‌های ارسالی شهرها به دبیرخانه این جشنواره است.

روحی، با تأکید بر استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای اجرای برنامه‌های کتابخوانی و شبکه‌سازی گفت: مشارکت مردمی و استفاده از ظرفیت سرمایه‌های اجتماعی، فرهنگی، هنری و فکری موضوعی است که در انتخاب پایتخت کتاب ایران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

کد خبر 6097248

دیگر خبرها

  • برگزاری ۴۰ عنوان برنامه هم‌زمان با دهه مبارک کرامت در استان مرکزی
  • معلمان خادم‌یار رضوی در اردبیل تجلیل شدند
  • تعامل دستگاه‌ها لازمه تبیین و ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر است
  • ۶۰ عنوان برنامه دهه کرامت در اردبیل برگزار می‌شود
  • ۶۰ عنوان برنامه دهه کرامت در اردبیل برگزار می شود
  • سیره و روش امام صادق(ع) تعامل با اهل سنت بود
  • رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران
  • ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیاز امروز جامعه است
  • امام جعفر صادق(ع) ترویج‌دهنده فرهنگ اصیل شیعه بودند
  • اهل سنت بر اساس روش و سیره امام صادق(ع) حرکت کرده است